tisdag 29 juni 2010

VI GRATTAR ALBIN IDAG!

Idag fyller kusin Albin år - vi tänker extra på dig idag och skickar en cyber-kram från Indien.


5 kommentarer:

  1. Ni ser ut att må bra. Härligt och kul att följa er på bloggen! Vi mår bara bra här i Askim. Idag var det sommaravslutning på långlyckevägen med fika och vacker sång. Nu laddar vi för födelsedag på fredag.
    Kramar från oss!

    SvaraRadera
  2. Hej på er!
    Ni ser ut att börja upptäcka lite av varje i det som kommer att vara ert nya "hemland" närmaste två åren. Spännande med allt det vardagliga som är nytt!Roligt att få följa eran resa i er blogg. Philip bruka säga någon gång då och då.. nu är Holger i Indien. Skall visa honom bilder från bloggen vid tillfälle. Jag finns på Skype.. när ni får det att fungera.Det skulle Philip tycka det var roligt att få prata med Holger igen.Vi är bortresta närmaste två veckorna.. i Turkiet... skönt med semester :) Soliga sommar hälsningar från Birgitta Lövdahl med "grabbarna" Lelle, Alle o Philip

    SvaraRadera
  3. Aaaaaaaaah! Jag är så avis på er. Vad kul ni kommer ha i Indien. Och kanske sjukt eländigt också för den delen. Det kommer bli riktigt trevligt att följa era liv. Man känner igen allt tokigt ni skriver om och det gör ju inte längtan att få vara i Indien mindre. Kanske står vi och knackar på dörren en dag, vem vet. Hälsa Holger att han får bära med sig en toarulle i fickan var han än går.
    /Henke i Tullinge

    SvaraRadera
  4. Tack för hälsningen. Hoppas allt går enligt planerna med huset så ni får lite vanligt liv igen. Kram Fia

    SvaraRadera
  5. Hej på er!
    Så trevligt att följa med på er fantastiska resa.
    Jag önskar er två friska och innehållsrika år.
    Ber för er!
    Kram
    Synnöve

    SvaraRadera