tisdag 6 december 2011

Svenskt medaljregn!


Idag har det varit en stor "sports day" för lågstadiet på Holgers skola Indus. Vissa grenar klarades av idag och vissa finaler sparades till på fredag då den stora finaldagen är för låg- och mellanstadiet.

Holger tog brons i stående längdhopp. Dessutom kvalade han till både 50- och 80-metersfinalerna genom att komma tvåa i båda sina försöksheat. 80-meters finalen avgjordes idag och Holger slutade på en hedersam 4:e plats, ca en sekund från bronspengen... 50-metersfinalen går på fredag.

Roligt att se vissa beteenden på dessa unga tävlanden. Ex. när deras namn ropas upp för att GÅ till startlinjen för att springa 80-metersfinalen, då springer de allt vad de kan ca 100 meter för att komma först dit... Man undrar vilket lopp som egentligen är det mest viktiga för dem.
Kul också att se Holger (och nästan alla andra också) titta snett inåt banan hela tiden för att ha koll på konkurrenterna. Jag fattar inte hur han kunde springa så rakt trots att han bara tittade åt sidan.

Jag såg också nu när jag la över bilderna att han har en (relativt stor) plastleksak i fickan när han tävlade. Ja, det finns några detaljer att slipa på till loppet på fredag...

Tror det var 6 svenskar som tävlade idag och jag tror de fick ihop runt 3 medaljer av varje valör, så det var riktigt kul att var svensk åskådare idag.

Carolina är i Bangkok tills i morgon natt med jobbet. Tog ett kort på barnen efter de hade somnat igår. Vet inte om det syns så bra på kortet men de hade identiska sovställningar där de låg så sött och sussade.

/Rikard






2 kommentarer:

  1. Heja Holger friskt humör, det är det som susen gör! Heja, heja, heja. På fredag tar du dom! Men gör du inte det så är du bäst ändå.
    Bamsekramar till er alla!

    SvaraRadera
  2. Kristina Davidsson18 december 2011 kl. 03:10

    God Jul och Gott Nytt År 2012
    önskar
    Stig och Kristina Davidsson
    Reftele

    SvaraRadera