söndag 18 mars 2012

Maldiverna

Så har det gått två veckor sedan sist här på bloggen - förra helgen kom Niklas o Janne till Bangalore. Carolina jobbade medan semesterfirarna besökte barnhemmet, slummen, golfade o shoppade. Niklas hängde på Holger i skolan en eftermiddag.

I fredags åkte vi till Maldiverna, för vissa av oss är det tredje besöket. Här är allt strålande - strålande sol, strålande klart vatten, strålande snorkling och halv-strålande trollerishow.

Två veckor före avresa till Maldiverna fick vi veta att flygbiljetterna var cancelerade. Bangalore flygplats bygger om, så alla flyg med avgång/landning mellan 10-17 är strukna. Mycket märkligt att gör en så stor förändring med så kort varsel (eller kanske inte så märkligt i Indien). Rikard försökte få klarhet i hur vi skulle göra med Maldiverna - efter tio röriga telefonsamtal med air india hade han fått en tidigare avresa samma dag och en återresa till Trivandum (Kerela i Indien). Hur vi ska ta oss från Trivandum till Bangalore vet vi fortfarande inte - Rikard besökte air india desk på Blr flygplats inte mindre än tre gånger för att få slutinfo; det går först att ordna samma dag i Trivandum - vi ser fram mot en rörig och spännande dag på torsdag i Trivandum!

Vi njuter vidare på paradis-ön Bandos - i morgon dyk för Rikard o Niklas, kvällsfiske och fortsatt bad, sol o snorkling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar