söndag 25 mars 2012

Nu har de åkt!

Natten till idag lämnade Rikards familj Bangalore. Det blev en fin finaldag med lite poolhäng och indisk fest på Savitris tak (Savitri o Rani lagade mat i tre timmar) - det blev Chicken Biryani, Köttfärsrullar, Paner-röra, Raita, Pumpa-söt sweet.

Vi återkom från Maldiverna i torsdags. Det höll på att bli fredag, men tack vare helt otippat proffsig Air India-personal i Trivandrum gick allt kanon. När vi kom till flygplatsen på Maldiverna på torsdag-morgon meddelade Air India General Manager att vi inte skulle kunna komma till Bangalore samma dag. När vi förklarade att markpersonalen i Trivandrum nog kunde boka om oss till annat flybolag på plats sa han att det var omöjligt, han fixade en massa papper som informerade hans kollega i Trivandrum om att vi skulle få hotell och komma med Air india morgonflyg nästa morgon. Allt verkade helstruligt och vi var beredda på det värsta. När vi kom till Trivandrum och hittade Air india desk fick vi snabbt information om att vi kunde bokas på Jet Airways flyg, med avgång inom två timmar. De fixade transport till inrikes-flygplatsen och allt rullade på bra.

Fredag jobbade jag hemifrån några timmar medan övriga besökte barnhemmet en sista gång och sedan den omtalade sport-grossisten Decathlon. På kvällen åt vi räkmacka, räkor som Janne hade med, frysta från Sverige (vet, det låter hel-sjukt, men oh så gott)

I morgon rullar det normala arbets/skol/hemma-man-livet igång igen. Dock med hemfärd om tre månader i sikte, med alla förberedelser det innebär.

Snart ska vi Skypa med farmor, farfar o Niklas, åter i Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar