tisdag 19 juni 2012

Packa, avsked o utflykter

Den intensiva tillvaron fortsätter - Sedan avskedskalaset har aktivitet efter aktivitet avlöst vartannat.

I tisdags tog vi med Savitri och Ramesh med familjer till Wonder la - det var fint väder och vi fick alla en kanon-dag. Det startade med galna åkatraktioner, sedan pizza-lunch och efter det äventyrs-bad. På kvällen passerade vi ett indiskt snabbmat-ställe (riktigt indiskt).




Onsdag kväll, torsdag kväll och hela fredagen ägnades åt sortering av bohaget - så mycket saker man inte längre behöver efter två år - på fredag kväll kändes allt relativt förberett för flytt.

Lördag morgon var det dags att ge oss iväg på helg-utflykt med mitt jobb. Mina kollegor hade bjudit med hela vår familj till en indisk resort- med indisk vill jag förstärka en speciell oordning och underhålls-frånvaro som man möter på många platser i Indien - det kändes lite som att komma till en resort som varit ödelagd i 10 år och någon fått nycklarna och låst upp för oss - det var rena lakan och vi hade jätte-skoj tillsammans.

Alla familjer var med (fruar o barn). Det fanns många aktiviteter som badminton, cricket, pool, studsmatta, lekpark, trädgungor, basket, stort schack, trampebåt (det fanns nog fyra stycken, men bara en som fungerade). På kvällen överraskade de med presenter. Jag kommer att sakna dem alla.


Söndag kväll var vi så hemma efter 6 timmars resande från resorten, då var det bara att sätta igång med packande och sorterande igen, för att ha så mycket som möjligt klart inför flytten. Vi bar över flyg-frakt och flyg-bagage till Widemans hus (vi får låna deras hus tills vi reser hem, då de åkt hem till Sverige för semester). Vi sov sista natten i våra sängar!


Igår startade flyttfirman packning av möbler - det var kaos både hos Widemans och i vårt hus, idag något bättre status. Inte lätt att hålla koll på allt, man kommer på saker eftersom som inte får komma med båt-frakten, som extra-nyckeln till bilen, viktiga papper och Holgers kalsonger. Nu tror vi allt har kommit rätt.


Tack Anna o Johan att vi får låna erat hus, utan det hade livet varit ytterligare kaos-artat!
Barnen sover gott i Inez och Ivars rum.

Nu vakuum-förpackar Rikard våra kläder för flygfrakten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar