måndag 8 november 2010

Nu har de kommit – såå kul

Natten till förra söndagen dök Henrik, Cecilia, Dahlia och Jack ner här i Bangalore. På måndag-kvällen skulle jag (Carolina) och Cecilia vara rediga och uppdatera bloggen – Men bloggen är ju så strulig, så inte förrän nu har vi kommit åt den. Jag har därför delat upp inläggen lite – denna blogg ska läsas som måndag den 2:a November, så får nästa inlägg bli uppdatering nummer två och senaste inlägg bli Goa-uppdatering:

Måndag 2:a November

Henrik med familj sov fram till 10-tiden. Rikard hade mött dem på flygplatsen på natten, så han sov också. Carolina, Holger och Svea smög runt och dukade frukost på terrassen för att inte väcka de andra.


Under söndagen stannade vi inne i Palm Meadows – åt brunch på klubben – badade – lekparken - Dahlia fick en stor fjäril som ansiktsmålning. Vi avslutade dagen med majskolvar och mys på terrassen.













Idag gick vi upp tidigt för att komma iväg på äventyr – Woder La - jag var ledig p.g.a. Karnatakas delstatsdag. Mina kollegor är på semester, så vi kund låna bil och chaufför av dem.

På vägen till Wonder La passerade vi Big Banyon tree (tidigare beskrivet av Rikard) – se bild. Där blev vi nästa uppätna av mygg = otrevligt.



Wonder La var kanon, alla former av åkattraktioner + alla former av vattenlekar inom en park – vi (mest barnen) åkte så mycket vi kunde. Det tråkiga var att det regnade, vilket gjorde badandet lite fruset, men vi hade skoj i regnet. Papporna provade på en livsfarlig vattenkana som såg ut som en skateboard-pipe med förkortad mittendel – de klarade sig med livet i behåll.


På vägen hem somnade Jack med en macka i munnen – vi stannade till vid Mc Donalds och åt – sedan hem till barnsängarna.

Kvällen avslutades med tennis för Henrik och Rikard.

1 kommentar:

  1. Kul att höra från er och se fina bilder på världens finaste! Kram kram

    SvaraRadera