tisdag 4 januari 2011

Back in Bangalore!

Hej!
Rikard här.

Natten till tisdag landade vi i Bangalore. Resan gick mycket bra. Vi var hemma ca kl.03.30. Jag och Carolina väcktes sedan kl.11.40 av att Savitri ringde på dörren. Barnen sov då fortfarande mycket tungt. Tar väl några dagar att komma in i tidsrytmen.
Bilden togs på tisdagskvällen då vi upptäckte att jultomten lämnat några paket till barnen även här i Indien.

Ska snart åka och hämta Holger och Svea på förskolan. Kan säga att de firar Jul och nyår minst lika mycket som de andra stora indiska högtiderna på skolan. När vi kom dit i morse möttes vi av en jättestor julgran, av indisk sort, pyntad med diverse pyssel som barnen gjort, en och annan kula fanns också. Den röda stora stjärnan fick inte plats i toppen så den fick hänga på en gren lite längre ner. Bredvid stod en stor jultomte och några små snögubbar. (Dagen efter hade jag med kamera för att ta kort men då var granen och julpyntet borta)

Temperaturen är något lägre här nu. I alla fall på natten då den ligger runt 15 grader. På dagen runt 25. Just nu växlande molnighet. Luftfuktigheten har i alla fall gått ner lite sedan innan Jul. Vi har haft lite problem med fukt i barnens rum och gästrummet, men det verkar som att det blir bättre och bättre med det.


Vi har haft en underbar tid i Sverige med mycket pulka och snowraceråkning. Träffat många släktingar och vänner. Firat nyår på Knippla framför brasan. Vi hade tydligen inte fått nog av indier här nere utan måste också, som ni ser, fira nyår med en...
Jul firades i Jönköping hos kusin Albin och Filip med bl. a. mycket wii-spelande. Vi har njutit av varje sekund.


Rikard

2 kommentarer:

  1. Det har varit så roligt att ha haft er hemma och nu är det så tomt och tyst här. Undrar hur det gick för Holger och speciellt Svea att börja förskolan igen efter så lång tid? Granen verkar spännande också, ser fram emot en bild på den. Kram

    SvaraRadera
  2. Vi saknar er sååå mycket. Kramar axelsson

    SvaraRadera