lördag 10 juli 2010

Flygfrakten här!

Efter sedvanligt strul fick vi idag vår flygfrakt; 8 flyttlådor med kläder, leksaker, spel, makaroner, köttbullar och korv på burk, äppelmos, hallonsylt, DVD-filmer, blöjor och sist men inte minst en påse OBOY!! Ska bli gott att smaska lite på ikväll. Svea lekte länge med sitt efterlängtade skepp, Hoppetossa! Det blir bra med lite alternativ till nintendot, barbiedockorna och my little pony-hästarna som vi hade med oss när vi åkte och som vi nu lekt med varje dag i nästan tre veckor...



Vi sitter nu och väntar på Niklas som gjort sin sista arbetsinsats för den här gången. Sedan bär det av till stan och middag på Hard Rock café. En av ganska få restauranger vi känner till som serverar nötkött. Nu kom han förresten.


Igår gjorde vi pannkakor till lunch. Samtliga ingredienser inköpta i Indien! Förutom lingonsylten Niklas hade med sig. Det gick till slut bra att steka pannkakor i ett kokkärl på el-plattan men varje pannkaka krävde 100% uppmärksamhet då jag fick växla mellan två lägen på plattan hela tiden. Knorr-soppan jag hittat (creamy mushroom) var Indienanpassad och brände lite i halsen. Svea drack dock upp sin portion, men inte Holger. Försökte få till en bild med båda två bra samtidigt, men tröttnade, det gjorde dom också...


Skickar med en bild från tidningen häromdagen. Galenskaper i Sverige uppmärksammas tydligen här nere också...


Imorgon ska vi göra ett besök i vårt (förhoppningsvis) blivande hus som vi har fått klartecken för. Bestämma vilka möbler som ska stå kvar och så.

Nu har Niklas duschat så nu åker vi till stan!
Ha de´!

Rikard

3 kommentarer:

  1. Gott med nutella och pannkakor, påminner om Thailand

    /V

    SvaraRadera
  2. Nu har Jonas skrapat 24 trisslotter och vi blev miljonärer allihopa! Imorgon har vi sagt upp våra jobb och kommer till Indien! OK?


    ....bara skoja! Jonas vann runt 200 spänn och det räckte för hans del!

    Saknade er! Hoppas allt är bra?

    Sov gott från Edvin, Helen och Lennart

    SvaraRadera
  3. Hade varit helt OK! Bara alla hade tagit med sig 1-2 svenskbakade kanelbullar var!!!
    Saknade er också. Synd att inte Wollmar vann straffsparkstävlingen, men vad finns att göra mot en sån som Klas?
    /Rikard

    SvaraRadera