torsdag 1 juli 2010

Sicken dag!

Idag var det molnigt i Bangalore. Både på himlen och mentalt.

"Resident Permit", nån typ av uppehållstillstånd, fixades. Det skulle ta en halvtimme på polisstaionen, men tog flera timmar (med hungriga barn...)

Först skulle papper fyllas i för varje familjemedlem, sen skulle vi ta en nummerlapp för att komma in i byggnaden, väl inne i byggnaden gick man till en disk där en person kontrollerade våra papper och pass, ritade lite i våra papper och signerade dokumentationen. Sedan fick vi köa till ett litet kontor där ytterligare en person satt för att skriva på våra papper. Slutsteget var att köa till någon form av sekreterare som fotograferade oss med webkamera och tog hand om våra papper.

Vi skulle sedan återkomma 16.30 (absolut senast 16.45 poängterades) för att möta vår kontakt som skulle hjälpa oss hämta våra bevis.

När vi 15.45 åkte från Carolinas jobb ringde telefonen och vi möttes av beskedet att det hus, vi sedan början av maj varit lovade och som vi skulle flytta in i 7 juli, tillfallit någon annan! Hjärnan snurrar på väg till polisstationen.

Vår kontakt som skulle möta oss 16.30 har skickat en annan kille som dyker upp 17.15. Efter att vi hämtat våra papper, som han springer iväg med för att kopiera kan vi äntligen säga till vår chaufför att köra hem oss till hotellet, för att andas lite...

Helgens inplanerade aktiviteter är nu utbytta mot husvisningar med två barn, som säkert hade velat göra något annat.

GOD BLESS INDIA!

Bilderna får idag tala för sig själva.







4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hehehe! De e gött å leva!

    SvaraRadera
  3. Hehe, annars kan det kwetta...
    /Rikard

    SvaraRadera
  4. Vad kul att läsa om era äventyr. Trots allt som händer o inte händer ser ni glada ut på korten. Ha de gott från oss i Hästen.

    SvaraRadera