onsdag 14 juli 2010

Wonder La!

Nu har Niklas semester - så Rikard, Niklas, Svea och Holger kör turistliv på dagarna medan Carolina jobbar.


På väg till Hard Rock Cafe i lördags passerade vi Ullas Refreshments - lite kul!

På söndagen träffade vi ägarna för det hus vi nu hoppas på (Villa 94 istället för villa 97). De var mycket trevliga och tillmötesgående, de lämnar kvar de möbler vi önskar, de kommer att måla om inne och fixa diskmaskin, ugn m.m. De påstår att huset ska vara klart för inflyttning 1:a augusti, det löftet tar vi med en nypa salt efter allt som hänt här sedan vi kom. Vi siktar på 1:a september och blir glada om det blir tidigare.



Under tisdagen var semesterfirarna på heldagsutflykt - Wonder La - en vatten- och nöjes-park utanför Bangalore. Där badades det, åktes vattenrutschbanor, sågs på film och testades olika attraktioner. Innan Wonder La besökte de ett uråldrigt träd; Big Banyan Tree. Från grenarna på dessa träd växer det med jämna mellanrum grenar/stammar rätt ner till marken och bildar nya rötter vilket gör att träden kan bli väldigt stora. Det ni ser på bilden är ett träd!




Idag fick vi veta att huset är påskrivet, puh.........Det blev en mellandag för semesterfirarna, de besökte potentiella lägenheter där vi kanske ska bo fram tills huset blir ledigt. När Carolina kom hem från jobbet tog vi en promenad till den lokala mataffären och ett bageri, åt kvällsmat innan barnen somnade gott.

I morgon blir det jobb för vissa delar av familjen medan andra delar ska besöka en nationalpark och se på vilda djur.



Natti, natti!

1 kommentar:

  1. hej på er,

    Här kommer ett livstecken från oss i fjällmarkerna. Vi har inte kunnat följa er blogg så bra men nu har vi läst igenom det ni skrivet. Tur att vi har brita som håller oss uppdaterade!!!
    Vi har det bra här, kanonväder. Dahlia och Jack badar nästa varje dag. Dahlia har lärt sig att vara på djupt vatten medans Jack flyger omkring i vattnet som en vilde.
    Dahlia pratar ofta om Holger(hon samlar även in pengar till mat till "Holger i Indien":)) och jack pratar om Svea.

    Lycka till med huset! Hoppas att ni får det.

    Vi hörs snart!

    Kram C, H D &J

    Vi saknar er massor.

    SvaraRadera